Puzzle mecanic 3D Roata de observatie - Puzzle 3D din lemn -ElcoKids
zoom_in
  • Puzzle mecanic 3D Roata de observatie - Puzzle 3D din lemn -ElcoKids
  • Puzzle mecanic 3D Roata de observatie - Puzzle 3D din lemn -ElcoKids
keyboard_arrow_down

Puzzle mecanic 3D Roata de observatie

187,50 RON
cu TVA
Cod: EKWT029

Dezvolta-i creativitatea cu un puzzle din lemn care il va ajuta sa isi descopere si cele mai mici curiozitati. O jucarie din lemn care poate deveni obiect de decor in camera copilului tau, dupa asamblare. Puzzle-ul este o jucarie educativa si utila pentru dezvoltarea creativitatii si a gandirii spatiale.

Cantitate
check In stoc

Wood Trick este un puzzle din lemn creat special pentru a-i dezvolta creativitatea copilului tau. Aceasta jucarie educativa din lemn ii va starni micului explorator curiozitatea. Roate de observatie este o jucarie din lemn perfecta pentru serile in familie. 

O jucarie din lemn usor de folosit 

Aceasta jucarie din lemn este conceputa din 219 piese pe care cel mic le poate asambla. Piesele sunt confectionate dintr-un placaj eco-friendly. Asamblarea micului puzzle din lemn nu necesita adezivi toxici sau cleiuri, pentru a fi asamblat. Toate elementele acestei jucarii din lemn sunt foarte usor de asamblat. Roata de observatie va fi gata de joaca cat a-i clipi. Complexitatea asamblarii este de nivel mediu. Piesele puzzle-ului se asambleaza cu ajutorul unor betigase din lemn.

Dezvoltarea functiilor motorii cu o jucarie

Acest puzzle este o jucarie educativa din lemn confectionata in Ucraina, doar cu materiale de calitate, care il va ajuta pe copil sa isi dezvolte gandirea spatiala. 

Roata de observatie este conceputa special pentru a ajuta la dezvoltarea functiilor motorii. Aceasta face parte din categoria jucarii din lemn educative.

Roata de observatie se invarte si poate deveni dintr-o jucarie din lemn simpla, un obiect decorativ placut in camera copilului sau chiar in camera de zi. 

O jucarie pentru serile in familie 

O jucarie din lemn plina de mister si aventura, care ii va atrage atentia celui mic si dupa ce a fost montata. 

Alege sa te distrezi alaturi de copilul tau intr-o seara dedicata familiei si descoperiti impreuna cat de usor este sa va dati frau liber imaginatiei sau creativitatii cu o jucarie educativa din lemn.

EKWT029

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
290 x 165 x 280 mm
Numar de piese
227
Nivel dificultate
Mediu
Compozitie
Lemn, Placaj Ecologic

Nu sunt recenzii.

Produse din aceeasi categorie