Puzzle mecanic 3D Carusel - Puzzle 3D din lemn -ElcoKids
zoom_in
  • Puzzle mecanic 3D Carusel - Puzzle 3D din lemn -ElcoKids
  • Puzzle mecanic 3D Carusel - Puzzle 3D din lemn -ElcoKids
keyboard_arrow_down

Puzzle mecanic 3D Carusel

187,50 RON
cu TVA
Cod: EKWT128

Un puzzle din lemn versatil este metoda prin care activitatile in famile devin mai placute. Descopera impreuna cu ei o jucarie din lemn care, dupa asamblare, devine o alta jucarie, usor de folosit. Aceasta este de asemenea si o jucarie educativa, deoarece le dezvolta copiilor creativitatea si gandirea spatiala.

Cantitate
check In stoc

Caruselul, denumit si Merry-Go-Round, este un semn distinctiv al copilariei. Frumusetea si simplitatea cailor, care se misca circular, au fascinat copiii de ani de zile, ramanand o amintire duioasa si in inimile multor adulti.

Caruselul este unul dintre cele mai populare seturi WoodTrick, pentru ca este o piesa de prezentare frumoasa si functionala! Fara a necesita baterii, Caruselul poate fi rotit si, de fapt, se si misca in cerc precum unul real. In plus, pe langa faptul ca este o piesa de care veti fi mandrii sa o expuneti, aceasta este deasemenea o piesa care poate trezi in copilul vostru interesul pentru inginerie si mecanica!

Setul este format din 200 piese, dar asamblarea acestora este accesibila atat adultilor cat si copiilor! Setul vine ambalat cu instructiuni clare, simple si foarte detaliate, precum si ilustratii. Urmati aceste instructiuni pentru a construi setul eficient si corect!

Reuniti intreaga familie pentru a asambla setul si a va juca cu el dupa  - ce ar putea fi mai bine! Asamblarea acestor seturi va atrage si va propulsa capacitatea copilului de a-si planifica si construi propria structura sau vehicul, ca un adevarat arhitect sau inginer. Speranta noastra la Wood Trick este ca, prin asamblarea acestui set, nu numai ca vom reuni familia intr-o activitate, ci si ca vom putea  modela viitoarele minti creative din intreaga lume!

Folosind lemn sigur, ecologic si natural, fara adaos de toxine sau cleiuri, puteti construi caruselul si apoi urmariti-l rotindu-se! Bucurati-va de rotatia hipnotica a caruselului!

EKWT128

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
220 x 220 x 240 mm
Numar de piese
197
Nivel dificultate
Mediu
Compozitie
Lemn, Placaj Ecologic

Nu sunt recenzii.

Produse din aceeasi categorie