zoom_in
keyboard_arrow_down

Papusa Llorens Paula, 33 cm

173,00 RON
cu TVA
Cod: EK33298

Chic, cocheta si gata de joaca, asa descriu fetitele papusa Llorens Paula! Cea mai buna prietena a fetitelor de peste 3 ani a depasit asteptarile parintilor grijulii, oferind un excelent exemplu de calitate si siguranta intr-o papusa Llorens:

- Mobilitate perfecta;
- Haine realizate manual;
- Corp moale, impermeabil;
- Greutate optima pentru copi

Cantitate
block Stoc epuizat

Papusa Llorens Paula 33 cm

Cum poate papusa Llorens Paula sa cucereasca atentia fetitelor de peste 3 ani? Paula reda calitatea superioara a brandului de papusi Llorens, fiind investita cu acelasi mecanism ce o face sa se miste natural, ca o fetita. Roberta ofera si o inedita lectie de stil prin tinuta sa fara cusur inspirata din revistele de moda pentru copii. Atunci cand ramane fara suzeta, papusa Roberta striga “mama” si “papa”, insa incepe sa chicoteasca imediat ce i se face pe plac.

O papusa Llorens produsa in Spania, dar dedicata tuturor copiilor

Calitatea unor papusi Llorens este incontestabila, materialele din care sunt confectionate acestea trecand toate testele de calitate si siguranta impuse de autoritatile de reglementare. Corpul moale, din vinil, si hainutele flausate, din lana 100% pura, alcatuiesc un argument solid in fata parintilor care cauta sa le ofere copiilor cele mai bune jucarii. Dimensiunea papusii o face sa se asemene izbitor cu un partener de joaca!

Cum se justifica pretul unei papusi Llorens Roberta?

Jucariile redau incantarea copiilor, insa trec prin filtrul grijuliu al parintilor. La nivel mondial, 89% dintre parintii care achizitioneaza o papusa Llorens apreciaza calitatea ce o face o prezenta sigura in preajma copiilor. Intrucat corpul papusii este realizat din vinil, fetitele nu se pot rani in timp ce se joaca, iar hainutele din lana organica nu provoaca alergii la contactul cu pielea. In plus, intrucat sunt manufacturate de artizani, parul, ochii si accesoriile (ciucuri, funde, suzeta etc.) necesita forta unui adult pentru a putea fi rupte sau dezintegrate.

EK33298

Fisa tehnica

Material
Plastic moale
Dimensiune
33 cm
Varsta
3 ani +
Accesorii
Cu suzeta
Tip
Cu sunete

Nu sunt recenzii.

Produse din aceeasi categorie