zoom_in
keyboard_arrow_down

Masina de pompieri de jucarie pentru copii, Orange Tree Toys

82,00 RON
cu TVA
Cod: EKOTT07282

Masina de pompieri de jucarie pentru copii dispune de doua furtunuri de incendiu cu duze, doua baricade, scara extensibila, doua traverse laterale si volan reglabil. Este cocheta, versatila si pluseaza prin:

-        Manufacturata din lemn;
-        Pentru copii de la 3 ani;
-        Realizata in Marea Britanie;
-        Cadou perfect pentru orice pompier inflacarat.

Cantitate
block Stoc epuizat

Masina de pompieri

Masina de pompieri de jucarie pentru copii este ideala inca din primii ani de viata ai celor mici. Masinuta de pompieri este si o jucarie educativa, menita sa antreneze curiozitatea copiilor, aducandu-le in atentie o meserie respectata si apreciata, mai tarziu, de multi prichindei. Aceasta jucarie populara si traditionala din lemn este pictata in culori viu colorate si constituie un cadou perfect pentru orice pompier inflacarat.

Masinuta de pompieri, o jucarie educativa pentru prichindei

Orange Tree Toys aduce in atentia celor mici o jucarie educativa, ideala pentru aprinderea jocului imaginar; acest tip de joc le permite celor mici sa experimenteze diferite roluri sociale si emotionale ale vietii, dezvoltand empatie si intelegere fata de altii. Angajarea imaginatiei ajuta la dezvoltarea creativa, care este cruciala pentru a permite copiilor sa-si exprime si sa-si comunice ideile si sentimentele. Masinutele de jucarie invata copii despre lumea din jurul lor; dezvoltand intelegere, copiii vor incepe sa perceapa mediul inconjurator si sa devina constienti de diferitele persoane, locuri, tehnologii si medii. 

Copiii sunt incantati de masinuta pentru pompieri cu scarita

Cei mici sunt fascinati de aceasta masina de pompieri! Jucaria are un design deosebit, fiind desavarsita prin culorii vii, exact ca in realitate. Ca un semnal educativ, pana si tinuta pompierilor este inspirata din cea a pompierilor din viata reala. Gestionarea masinutei de pompieri pentru copii si a diferitelor parti care o compun sustin dezvoltarea fizica a celor mici; atat abilitatile motorii, cat si coordonarea ochilor si mainilor sunt o baza a dezvoltarii la 36 luni+.

EKOTT07282

Fisa tehnica

Material
Lemn
Culoare
Rosu
Dimensiune
24x10x13.5 cm
Varsta
36 luni+

Nu sunt recenzii.

Produse din aceeasi categorie