zoom_in
keyboard_arrow_down

Pista de curse cu masinute din lemn, verde si roz

129,00 RON
cu TVA
Cod: EKLD4367

Sa fie o pista de curse cu masinute din lemn startul pentru o cariera in pilotaj? Multi parinti ar raspunde ca da! Circuitul pentru masinute este disponibil exclusiv pe Elcokids.ro si uimeste prin:

-        Lemnul de inalta calitate;

-        Rezistenta supusa testelor;

-        Dimensiunea de 28x28x10 cm;

-        Varietatea de culori (verde si roz)

Culoare
Cantitate
check In stoc

Pista de curse din lemn, cu masinute EKLD4367

Multi baietei si-ar dori sa devina piloti de Formula 1, insa atunci cand sunt mici trebuie sa se multumeasca cu o pista de curse cu masinute din lemn! Totusi, parintii care au achizitionat aceasta pista de masinute din magazinul Elco Kids au fost surprinsi de aspectul inspirat din realitate al acestei jucarii, dar mai ales de siguranta pe care le-o ofera celor mici. Pista de masinute din lemn este confectionata din Mdf, placaj, lemn de ceai si are o dimensiune de 28x28x10 cm. 

Pista de curse pe care masinutele din lemn prind viteza

Aceasta jucarie pentru pistele de masinute pentru copii este fabricata din lemn de inalta calitate, si colorata cu vopsea lacuita pe baza de solutii 100% sigure. Testata pe deplin la cele mai inalte standarde de siguranta, aceasta pista de curse din lemn pentru masinute nu prezinta riscuri asociate dezmembrarii vreunei componente nici atunci cand masinutele prind viteza la fel ca in cursele de Formula 1! Jucaria le ofera copiilor posibilitatea de a experimenta un circuit de masinute in confortul dormitorului!

De la o pista de curse de jucarie la o cariera in pilotaj

Dincolo de faptul ca nu exista preocupari legate de caderea unor roti sau de distrugerea pieselor, aceasta pista de curse cu masinute de lemn constituie un excelent start pentru o cariera in pilotaj. Cum puteti fi siguri de acest lucru? Din pasiunea celor mici pentru pistele de jucarie si de masinute si din deschiderea fata de acest domeniu dedicat, in general, unei tipologii active. 

EKLD4367

Fisa tehnica

Material
Mdf, placaj, lemn de ceai
Culoare
Verde
Culoare
Roz
Dimensiune
28x28x10 cm
Varsta
3 ani +

Nu sunt recenzii.

Produse din aceeasi categorie