Jucarie cu activitati, Dolce, papagal, din plus - Jucarii cu activitati -ElcoKids
zoom_in
  • Jucarie cu activitati, Dolce, papagal, din plus - Jucarii cu activitati -ElcoKids
  • Jucarie cu activitati, Dolce, papagal, din plus - Jucarii cu activitati -ElcoKids
  • Jucarie cu activitati, Dolce, papagal, din plus - Jucarii cu activitati -ElcoKids
  • Jucarie cu activitati, Dolce, papagal, din plus - Jucarii cu activitati -ElcoKids
keyboard_arrow_down

Jucarie cu activitati, Dolce, papagal, din plus

115,00 RON
cu TVA
Cod: EKDC95114
Cantitate
check In stoc

Zburam spre lumi necunoscute, impreuna cu cel mai dragut papagal de plus. Aceasta jucarie de plus este conceputa in scopuri educative si contine elemente care il vor ajuta pe cel mic sa isi dezvolte simturile de baza.

Dezvoltare abilitati, prin joaca 

Jucaria de plus este facuta dintr-un material texturat si are elemente brodate in relief, special create pentru dezvoltarea simtului tactil al bebelusului. Cel mic isi poate dezvolta auzul datorita elementelor care scot sunete din piciorusul papagalului si datorita aripioarelor care zornaie. Bilutele de la baza jucariei sunt concepute pentru a-l ajuta pe cel mic in descoperirea simtului tactil.  Jucaria de plus il ajuta pe bebelus in coordonarea ochii/mana si ii dezvolta dexteritatea.

Spunem pa dentitiei 

Papagalul nostru este o jucarie pentru dentitie speciala. Are atasata de burtica sa logo-ul Dolce, facut dintr-un material non-toxic, care il ajuta pe cel mic in perioada neplacuta de eruptie dentara. Cel mic il poate musca atunci cand se confrunta cu durerea aparitiei primilor dintisori. 

Conceput pentru a-i face bine bebelusului 

Culorile vibrante ale jucariei de plus ii atrag atentia celui mic si ii dezvolta simtul vizual. Intreaga jucarie are atasate mici panglicute colorate pentru ca cel mic sa se poata juca cu ele. In buzunarul papagalului se afla o jucarie detasabila de plus, pentru degete, care este de asemenea si o zornaitoare. Micul pestisor poate fi folosit pentru povesti magice spuse lui bebe. Piciorusul stang are atasat un cerculet de plastic. Codita papagalului este innodata, pentru a-l atrage pe cel mic sa o deznoade si sa se joace. 

La distractie, inainte, cu o jucarie de plus speciala, care il va ajuta pe cel mic sa se dezvolte prin joaca! Fii alaturi de bebe in primii lui pasi intr-o lume plina de invataturi! 

Varsta: minim 0 luni

Dimensiunea produsului: 30,0 L X 18,0 W X 18,0 H CM 

*L - Length = Lungime
W - Width = Latime
H - Height = Inaltime

EKDC95114

Fisa tehnica

Material
Plus
Culoare
Multicolor
Dimensiune
30 x 18 x 18 cm
Tip produs
Animal

Nu sunt recenzii.