Dinozaurul de plus, Dolce - Jucarii cu activitati -ElcoKids
zoom_in
  • Dinozaurul de plus, Dolce - Jucarii cu activitati -ElcoKids
  • Dinozaurul de plus, Dolce - Jucarii cu activitati -ElcoKids
  • Dinozaurul de plus, Dolce - Jucarii cu activitati -ElcoKids
  • Dinozaurul de plus, Dolce - Jucarii cu activitati -ElcoKids
keyboard_arrow_down

Dinozaurul de plus, Dolce

115,00 RON
cu TVA
Cod: EKDC95113
Cantitate
check In stoc

O jucarie de plus colorata, educativa, care asteapta iubirea lui bebe.

Fa cunostinta cu domnul Dino

O jucarie de plus educativa, care il va ajuta pe cel mic sa isi dezvolte multiple abilitati, prin joaca. Detaliile brodate si materialul texturat il vor ajuta pe cel mic in descoperirea simtului tactil. Auzul copilul se poate dezvolta cu ajutorul zornaitoarei de pe burtica dinozaurului, in forma de cascada. Piciorusul drept este de asemenea o zornaitoare colorata si simpatica, iar codita dragonului scoate sunete daca este apasata. De asemenea, libelula atasata pe nasucul dragonului are in interiorul aripioarelor un dispozitiv care scoate sunete, ajutandu-l pe cel mic sa isi dezvolte simtul auditiv. Piciorusul stang este si el o mica zornaitoare. Frunzulita ce atarna din gurita dinozaurului vibreaza la atingere. 

Spunem adio perioadei dureroase de eruptie dentara 

Aceasta jucarie de plus este si o jucarie pentru dentitie perfecta, datorita elementelor concepute special pentru a-i ameliora celui mic durerea provocata de aparitia primilor dintisori. Logo-ul Dolce atasat de burtica printr-o panglicuta colorata este creat dintr-un material non-toxic pentru ca cel mic sa il poata musca linistit atunci cand incep sa apara micii dintisori. 

Detalii colorate intr-o jucarie educativa 

Aceasta jucarie de plus are atasate mici panglicute colorate cu care cel mic se poate juca. Piciorusul stang are atasat un mic inel de plastic. Bebelusul va fi atras de culorile vibrante si isi va dezvolta mai usor simtul vizual cu o jucarie de plus ca aceasta. 

Dinozaurul nostru de plus este o jucarie educativa pe care cel mic trebuie sa o aiba inca din primele momente ale vietii. Un prieten indispensabil celui mic.

Varsta: minim 0 luni

Dimensiunea produsului: 20,0 L X 8,0 W X 27,0 H CM

L - Length = Lungime
W - Width = Latime
H - Height = Inaltime

EKDC95113

Fisa tehnica

Material
Plus
Culoare
Multicolor
Dimensiune
29 x 26 x 11 cm
Tip produs
Animal

Nu sunt recenzii.