Returnare a produselor in cativa pasi

Ai cumparat un produs si nu esti multumit de el? Retuneaza simplu si usor.

ElcoKids.ro va ofera posibilitatea de a returna orice produs cumparat in termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii.

Cum returnez un produs?

Pentru a returna un produs sau o comanda, acceseaza sectiunea Servicii clienti, dupa care Returnare produs (sectiunea o gasesti in partea de jos a magazinului online). Completeaza formularul de retur cu toate datele necesare, dupa care un operator ElcoKids.ro o sa se ocupe de solicitarea ta.

Unele produse au o politica de retur specifica, de aceea iti recomandam sa citesti conditiile generale pentru returul produselor la ElcoKids.ro

Conditii generale pentru returul produselor

Indiferent de metoda de plata prin care s-a plasat comanda, returnarea banilor de catre ElcoKids.ro o sa se faca prin transfer bancar intr-un cont personal al persoanei pe care s-a plasat comanda.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

Nu acceptam produse asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, rupturi, pete, cioburi, socuri mecanice/electrice sau produse carora le lipsesc accesorii.

Returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul, iar in cazul in care produsele returnate au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
In cazul in care se doreste returnarea unui produs care a fost desigilat si prezinta urme de uzura in urma utilizarii acestuia, dar inca se incadreaza in termenul legal de 14 zile calendaristice pentru returnarea unui produs in comertul online, conform legii in vigoare aveti posibilitatea sa o faceti cu mentiunea ca, la receptionarea produsului/produselor se va face o estimare insotita de un proces verbal de constare a devalorizarii produsului/produselor, valoarea devalorizarii rezultata fiind oprita din suma returnata in contul personal al clientului.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si doresti sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat.

Plata transportului la retur

Daca produsul cumparat nu corespunde descrierii de pe ElcoKids, lipsesc informatii importante, difera dimensiunile sau culorile, forma sau e alt produs in colet, suportam in totalitate plata transportului cu conditia sa fie trimis prin curierul prin care a fost livrat de la noi.

In cazul in care toate detaliile despre produs, imaginile, specificatiile sunt identice cu produsul primit, dar totusi se doreste returnarea produsului, atunci clientul va suporta taxa de transport si nu este conditionat in niciun fel de modalitatea prin care se face returul.