Livrarea produselor

Iti punem la dispozitie posibilitatea de a ridica produsele de la noi din magazin sau cu livrare prin curier rapid. Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare selectata de tine la finalizarea comenzii. 

Livrare prin curier rapid

Comenzile trimise prin curier ajung la tine in 1-2 zile lucratoare, orinde in Romania. Marea majoritate a comenzilor ajung in 24 sau 48 de ore de la expediere daca se respecta intervalul de plasare a comenzii.

Noi promitem sa expediem comanda in ziua plasarii pentru comenzile inregistrate pana la ora 16.00. Respectiv a doua zi pentru cele inregistrate dupa aceasta ora.

Comenzile plasate vineri pana la ora 16.00 sunt livrate Luni, urmatoarea saptamana (sau Sambata in cazul in care spefici acest lucru la finalizarea comenzii). Comenzile plasate in weekend sunt trimise Luni si ajung la tine Marti.

Inainte de vizita curierului vei fi instiintat telefonic sau prin SMS pentru a confirma prezenta la adresa de livrare a coletului.

Costuri de livrare

Pentru comenzile care nu depasesc suma de 300 lei, costul de transport este de 20 lei oriunde in Romania. Daca doriti livrarea intr-o alta localitate, ce nu este in lista punctelor de livrare a Curierului Rapid, va contactam pentru a va comunica pretul.

Livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 300 lei.

Ridicare personala din magazinul fizic

Daca esti din Alba Iulia, din apropiere sau ai drum prin Alba Iulia, te asteptam in magazinul nostru din Alba Mall. Poti sa ridici personal produsul direct din showroom.

In cazul ridicarii personale direct din magazinul nostru din Alba Mall nu se percepe nicio taxa suplimentara pentru transport. Plata coletului se poate face direct in magazin fara a fi nevoit sa achiti in prealabil comanda.

In cazul in care achiti comanda online, te asteptam doar sa o ridici fara a mai plati alta taxa in magazin.

Te asteptam in intervalul orar 10.00 - 22.00 in Alba Mall, str. bld. T. Vladimirescu, nr. 50A, Alba Iulia.