Jabadabado reprezintă fericirea

Categoria: Noutati Data:
Jabadabado reprezintă fericirea

JaBaDaBaDo este o companie suedeză care produce și vinde jucării din lemn, alături de mic mobilier și decorațiuni pentru camera copiilor. Combină designul scandinav cu un stil distractiv și jucăuș, folosind modele unice și culori contemporane.

Compania este o afacere de familie fondată în 1993 de soții Eva și Calle care au foarte multe lucruri în comun cu fondatorii Elcokids. Noul brand s-a integrat perfect în universul nostru, având valori și filozofii comune.

”La JaBaDaBaDo vom fi întotdeauna copii la inimă; suntem conduși de dragostea noastră pentru cei mici. Filozofia noastră continuă să se bazeze pe conceptul nostru de bază: să proiectăm produse de înaltă calitate, distractive care să sprijine dezvoltarea, jocul și imaginația copiilor, aducând fericire în mica lor lume magică.

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu expresia fericită „Jabadabado” din The Flintstones. Pentru mine Jabadabado reprezintă fericirea. Cu produsele noastre, vrem să împărtășim dragostea și fericirea între copii și, prin urmare, am simțit că o expresie pentru fericire este numele potrivit pentru afacerea noastră ”. Eva Eliasson

Toate produsele JaBaDaBaDo sunt proiectate în Suedia și sunt produse din materiale atent selectate, de cea mai înaltă calitate. O mare parte a colecțiilor sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi lemnul și bumbacul. Deci pot deveni mici comori personale care vor dura și vor fi iubite și prețuite generație după generație.

Odată cu realizarea jucăriilor și decorațiunilor pentru copii vine o mare responsabilitate. Când cumpărați unul dintre produsele JaBaDaBaDo, puteți fi întotdeauna siguri că a fost fabricat și testat în conformitate cu reglementările și standardele europene actuale.

Designul produselor JaBaDaBaDo este atemporal și jucăuș, cu accent pe funcționalitate. Având culori vii și pasteluri moi, modele și forme inovatoare și interesante, ele sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea o cameră elegantă și fericită pentru copii.

La Elcokids găsiți multe produse dintre colecțiile JaBaDaBaDo, pe care vă invităm să le descoperiți.

Baby Collection

Una dintre experiențele plăcute ca părinte este să îți răsfeți copilul cu cele mai dulci accesorii. Perioada maternității este ca o mare pânză albă așteptând să fie pictată. La Elcokids găsiți cele mai frumoase premergătoare pentru micuți. Cutiile pentru sortatstivuit și lovit sunt ideale pentru dezvoltarea abilităților la bebeluși.

Deco Collection

Decorarea camerei pentru copii este atât de distractivă! Acesta deschide o lume cu totul nouă a posibilităților de proiectare. Produsele JaBaDaBaDo sunt ușor de integrat în orice cameră pentru copii. Camera unui copil ar trebui să fie un loc foarte plin de viață și fericit. Așa că vă invităm să fiți creativi cu ajutorul mobilierului nostru. Creați mici locuri magice pentru joacă și relaxare cu ajutorul Baldachinelor JaBaDaBaDo.

Toys Collection

Pregătiți-vă pentru o distracție pe cinste cu selecția de jucării JaBaDaBaDo - în forme, culori și modele jucăușe care îi vor fascina pe cei mici. Permiteți-ne să vă ajutăm să oferiți oportunități de joc uimitoare pentru copilul dvs., prin ore de bucurie nesfârșite. Găsiți jucării din lemn, jucării de rol, balansoare, instrumente muzicale și multe altele. Toate jucăriile JaBaDaBaDo vin într-un ambalaj sofisticat, fiind totodată și cadouri perfecte. Descoperiți AICI toate jucăriile JaBaDaBaDo!

 

La Elcokids, cea mai importantă sarcină a noastră este să vă oferim produse calitative care încurajează imaginația și dezvoltarea copiilor. Imaginația unui copil nu cunoaște limite, iar alimentarea acesteia este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face. Abilitatea copiilor de a-și crea propria lume magică este cea mai mare sursă de inspirație. Zâmbetul și râsul copiilor în timp ce se joacă folosind jucăriile noastre este cea mai bună recunoaștere pe care o putem obține vreodată!