Retrospectivă 2019

Categoria: Noutati Data:
Retrospectivă 2019

2019 a fost un an deosebit, de care ne vom aduce aminte cu drag. Am avut un an plin de evenimente, concursuri și momente frumoase împreună cu voi. Acum, la cumpăna dintre ani, dorim să facem o scură retrospectivă a acestor evenimente și să împărtășim cu voi toate aceste frumoase amintiri.

”Noi, Elcokids, ne propunem să-i facem pe copii fericiți! Făcând copiii să râdă, să viseze și să se joace cu jucăriile potrivite și sigure pentru vârsta lor este gândul care a dat viață poveștii noastre.” - Elena Stanciu, Manager Elcokids

În 2019 cred că am reușit să facem o mulțime de copii fericiți ținand cont de următoarele lucruri:

  • Dacă la începutul anului, comunitatea online Elcokids număra undeva la 800 de persoane, acum, la sfârșit de an suntem peste 7000. Vă mulțumim că ne susțineți, împreună am crescut mari! :)
  • Magazinul online Elcokids a început timid, bazându-ne pe calitatea produselor, unicitatea jucăriilor și siguranța oferită de acestea micuților utilizatori. După un an, vă putem pune la dispoziție aproape toate colecțiile de jucării de la branduri cu renume precum: Dolce, Kaloo, Little Dutch, Llorens, Orange Tree Toys, Rose et Chocolat, Shadez, Waboba, Wood Trick.
  • Evenimente importante dedicate copiilor și mămicilor ne-au adus zâmbete și bucurii. În luna Iunie jucăriile noastre de la Kaloo și Llorens au defilat împreună cu micii artiști la Fashion Kids Wip 2019 România MISS & Mister WIP 2019.

  • În luna Octombrie am lansat proiectul pilot online ”Fii o mamă modernă!” (pe care îl vom continua și în 2020). Împreună cu invitata noastră, Mădălina Arion - Psiholog & Psihoterapeut, am discutat despre cum jucăriile sunt parte integrantă în etapele de creștere și dezvoltare ale unui copil. Pentru acest prim episod am avut ca și tematică ”Oferă copilului tău jucăria potrivită la momentul potrivit!”. Materialul video a avut peste 15000 de vizualizări și ne-ați încurajat să continuăm. :)

  • Tot în Octombrie am susținut și participat cu drag la ”Târgul de povești pentru copii - Ediția a II-a!”. Evenimentul a inclus atât expoziții cu vânzare a celor mai bune titluri editoriale, precum și lansări de carte, lecturi în prezența autorilor, piese de teatru, sesiuni de storytelling, dar și ateliere creative și cercuri de ecologie. Așteptăm cu drag următorul târg!
  • În Decembrie v-am invitat la teatu și ne-am bucurat împreună cu voi de ”Prietenii lui Mos Craciun”. Astfel, ați avut ocazia să vă întâlniți cu Eva și mămica ei, Elena, sufletul Elcokids.

  • Pe lângă toate aceste frumoase întâmplări și evenimente am avut lunar concursuri și oferte online dedicate vouă, comunitatea Elcokids. Nu am neglijat nici magazinul fizic, unde am creat un decor de poveste pentru fiecare sezon, astfel încât să vă oferim o experiență completă și mai ales să aducem bucurie micilor vizitatori. #elcokids = Love for Kids
  • În tot acest an ne-ați scris peste 200 de mesaje pentru a ne felicita echipa și munca. De asemenea ne-ați lăsat o mulțime de comentarii, recomandări și v-ați alăturat noului Grup Elcokids. Vă mulțumim din suflet!

Vă mulțumim că ne-ați însoțit în povestea Elcokids în acest an și așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună și în 2020. La mulți ani împreună! :)