La mulți ani, Elcokids!

Categoria: Noutati Data:
La mulți ani, Elcokids!

Luigi Pirandello spunea 

"Viața nu se explică, ci se trăiește”.

Probabil de aceea nici noi nu ne putem explica trecerea primului an la Elcokids!

Ne amintim cu drag momentul deschiderii cu veselie, zâmbete, baloane și multe, multe jucării. Ne amintim și momentele dinaintea deschiderii cu emoții, bucurii, surprize și greutăți. Am avut atâtea gânduri și griji! Ne-am întrebat tot timpul: vom reuși să aducem bucurii și altor copii, familii, părinți, bunici, prieteni?! Ne veți da șansa să ne descoperiți povestea?!

Din fericire ne-ați îmbrățișat și susținut încă de la început. Încă de la primul contact ați înțeles că Elcokids nu este doar un magazin, este o poveste, un mod de a oferi dragoste și fericire atât celor mici cât și celor mari cu suflet de copil.

Astăzi, astăzi suntem fericiți! :)

A trecut primul an din viața Elcokids și știm că putem împărtăși cu voi toate aceste gânduri. Comunitatea Elcokids crește mare iar primii pași au fost făcuți. În drumul nostru ne-am mai și împiedicat sau am mers de-a bușilea (și probabil o vom mai face, avem doar un anișor) dar am învățat să mergem. Și am mers... Am mers în Franța, Spania, Anglia, Olanda, pentru a căuta cele mai frumoase și de caliate jucării. Branduri de renume (Dolce, Llorens, Kaloo, Le Toy Van, Janod, JaBaDaBaDo, Indingo Jamm, Picca LoulouLittle Dutch, Orange Tree Toys, Shadez, Smart Games, Smart MaxWaboba, Wood Trick) ne-au susținut în căutările noastre pentru a vă oferi produsele perfecte pentru copii.

Chiar dacă povestea Elcokids a început cu familia noastră și a fost inspirată de fetița noastră, Eva; astăzi crește împreună cu voi. Să nu uităm că joaca merită și trebuie să rămână în viețile noastre. ;)

În semn de mulțumire dedicăm acest weekend vouă, voi sunteți parte din povestea Elcokids.

Vă mulțumim!